Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Working with professionals

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (2829)

Scaun pentru bicicleta Sport, din spuma, culoare neagra

0 stars: 0.00 din 0 pareri

383 lei Lei
Brand
AVEX
Cod produs
AVX-KX5053
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Scaun sport confort pentru bicicleta din spuma flexibila

Confortul in timpul mersului cu bicicleta este foarte important, mai ales cand mergi mult si des. Si un scaun inconfortabil pentru bicicleta poate descuraja efectiv mersul obisnuit cu bicicleta. De aceea, merita sa investiti in echipamente bune care sa va asigure ca fiecare calatorie va fi o placere pura!

O SA CONFORTABILA PENTRU BICICLETA ESTE GARANTIA UNEI CALATORII CONFORTABILE!

Ciclismul, in special pe distante lungi, nu trebuie sa se incheie cu abraziuni si dureri - o sa confortabila de bicicleta va elimina toate afectiunile!

Scaunul de bicicleta L-BRNO este o combinatie perfecta de confort si functionalitate. Umplutura cu spuma este compromisul perfect pentru corpul fiecarui biciclist. Umplutura nu este nici prea moale, nici prea tare - este tocmai potrivita!

DESIGN ATENT PENTRU A MAXIMIZA CALITATEA CALATORIEI!

Constructia ingusta si alungita a sei este perfecta pentru excursii sportive cu bicicleta. Faciliteaza schimbarea pozitiei si afecteaza usurinta conducerii vehiculului in timpul condusului extrem.

Decupajul anatomic din partea centrala minimizeaza presiunea in timpul calatoriilor lungi. Iar umplutura cu spuma asigura un confort excelent de condus chiar si pe cele mai lungi trasee.

Saua are o greutate redusa, datorita careia nu ingreuneaza in plus bicicleta. Iar materialul sau superior poate fi curatat cu usurinta dupa fiecare traseu extrem.

De asemenea, pentru a merge pe sa noastra, nu trebuie sa cumparati pantaloni speciali de ciclism cu umplutura - produsul ofera suficient confort!

O SA CONFORTABILA PENTRU BICICLETA ESTE PLINA DE BENEFICII!

Principalele caracteristici ale produsului:

Umplutura cu spuma

Gaura in mijloc.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura