Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Working with professionals

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (2828)

Suport de telefon 2in1 cu prindere in parbriz

0 stars: 0.00 din 0 pareri

37 lei Lei
Brand
AVEX
Cod produs
AVX-KX5340_2
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Pleci intr-o calatorie lunga si interesanta? Aveti in fata un traseu lung pe drumuri necunoscute?
Fara indoiala, suportul pentru masina va fi extrem de util, deoarece va va permite sa va montati comod telefonul sau navigatia pe orificiul de ventilatie!
Culoarea frumoasa, neagra, face ca suportul sa fie ideal pentru interiorul oricarei masini.
Puteti monta cu usurinta produsul intr-un loc convenabil! Pur si simplu glisati-l in orificiul de ventilatie sau atasati-l oriunde pe parbriz sau pe bord! Datorita acestui lucru, puteti ajunge cu usurinta la ecranul telefonului atunci cand sunt necesare modificari! O astfel de setare va va permite si sa observati harta fara a va lua ochii de la drum! Vei avea situatia sub control tot timpul!
Structura manerului asigura prinderea ferma si ferma a telefonului - in afara de a-l sustine de jos, doua brate largi ale manerului il vor prinde din lateral! De asemenea, nu trebuie sa va faceti griji ca dispozitivele dumneavoastra se vor zgaria, deoarece elementele produsului care sunt in contact direct cu acesta au fost protejate cu un material moale!
La o calatorie lunga, este important ca suportul sa va permita sa conectati telefonul pentru incarcare! Datorita distantei mari dintre suporturile inferioare, puteti monta cu usurinta cablul de incarcare intre ele!
Versatilitatea suportului va permite sa montati un dispozitiv cu o latime maxima de 8,7 cm, care corespunde cu usurinta dimensiunilor maxime ale oricarui smartphone modern!
Materialul folosit este durabil, astfel incat produsul va rezista multor calatorii pana la sfarsitul lumii si chiar mai departe!
Material: plastic
Culoare: negru
Instalare : pe bord / parbriz / aerisire
dimensiuni:
maner: 11,5 cm x 7 cm 3,5 cm
Distanta maxima a bratelor manerului : aproximativ: 8,7 cm
distanta minima intre bratele manerului: 4,5 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura