Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Working with professionals

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (2829)

Tricicleta pentru copii Premium Trike Fix Lite - albastru

0 stars: 0.00 din 0 pareri

30375 lei Lei
Brand
AVEX
Cod produs
AVX-K62001
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Tricicla Trike Fix Lite

Bicicleta noastra iconica intr-o versiune revigorata si mai usoara!

Faceti cunostinta cu fratele mai mic al clasicului TRIKE FIX. Versiunea LITE  are aceeasi calitate si durabilitate, dar materiale mai usoare, mai moderne si pret mai mic!

TRIKE FIX LITE este destinat copiilor asezat. Datorita numeroaselor posibilitati de asamblare si demontare a altor elemente, il puteti adapta cu usurinta la varsta copilului si la nevoile dumneavoastra.

TRIKE FIX LITE este un model care creste odata cu copilul tau! Iti va servi copilului timp de multi ani - mai intai ca carucior, apoi - prima bicicleta.

Siguranta

Bicicleta este echipata cu suporturi de picioare rabatabile pentru copiii mai mici, o centura si o balustrada de siguranta . Suporturile pentru picioare si balustrada pot fi indepartate atunci cand copilul creste putin, incepe sa invete sa mearga cu bicicleta si ajunge la ghidon si pedale montate la roata din fata.

Scaun rotativ de 360 de grade

Esti intotdeauna in deplin control! Veti aprecia cu siguranta scaunul rotativ de 360 de grade, pe care parintii le place sa-l foloseasca la inceputul utilizarii bicicletei, pentru a se putea uita la copilul mic sau, dimpotriva, pentru a-i arata lumea in timpul plimbarilor.

Ghidon inteligent

Ghidonul inteligent va permite sa controlati cu usurinta tricicleta. Odata ce copilul dvs. a insusit complet ciclismul si ghidonul
Trimite mesaj
Din Gura in Gura