Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Working with professionals

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (2839)

Nacela foarfeca pe senile 7.8m Almac Bibi 850 HE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Almac
Cod produs
BR5646
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Nacela foarfeca pe senile 7.8m Almac Bibi 850 HE

Platforma aeriana Bibi 850-HE cu stabilizatori este proiectata de echipa de profesionisti Almac dupa un concept mai traditional, pentru a usura viata profesionistilor care folosesc utilaje specifice pentru lucrul pana la 8m inaltime.

Care sunt avantajele?

Cea propusa aici este o platforma aeriana pe senile eficienta, care ofera numeroase avantaje, precum cele legate de urmatoarele aspecte:

Stabilizare automata

Usurinta maxima de utilizare

Dimensiuni reduse datorita sistemului de extindere/retractare a stabilizatorilor si a trenului de rulare pe senile

Pentru a obtine aceste rezultate, BIBI 850-HE a fost echipat cu 4 stabilizatori automati independenti care permit utilajului o stabilizare instantanee, o caracteristica cu totul speciala, precum si o usurinta unica in utilizare. Compactitatea sa (80 cm latime si mai putin de 2 metri inaltime cand dispozitivele masinii sunt retractate) asigura, de asemenea, miscari rapide, facilitand activitatile de lucru in spatii inguste (max. 1,25 m spatiu de lucru). Pe de alta parte, exista doua posibilitati de lucru la inaltime: pe piste de pana la 6m inaltime cu o panta maxima de +/- 2 sau pe cei patru stabilizatori pana la 8m inaltime de lucru si panta maxima de 24. Cabina, in sfarsit, este extensibila de la 0,8 m x 2,21 m, este complet pliabila si are o capacitate de 250 kg (2 operatori).

Cum se poate customiza aceasta nacela?

Pentru a raspunde nevoilor diferitelor tipuri de profesionisti pentru care sunt concepute aceste dispozitive, Almac a decis sa ofere cateva servicii suplimentare, care sa permita crearea unei platforme aeriene urmarite personalizate. Mai exact, va veti putea personaliza utilajele cu:

Colorare la cerere

Senile anti-marcaj.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura