Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Working with professionals

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (2828)

Regulator presiune ulei hidraulic Manitou

0 stars: 0.00 din 0 pareri

179412 lei Lei
Brand
Manitou
Cod produs
BR5723
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Regulator presiune ulei hidraulic Manitou

Regulatorul de presiune pentru uleiul hidraulic este o componenta vitala in sistemele hidraulice, asigurand functionarea corecta si eficienta a acestora. Acesta regleaza si mentine presiunea uleiului hidraulic in cadrul limitelor stabilite, protejand sistemul de supra-presiuni care pot cauza daune semnificative.

Functia Regulatorului de Presiune pentru Uleiul Hidraulic

Principalul rol al regulatorului de presiune pentru uleiul hidraulic este de a controla si stabiliza presiunea in sistemul hidraulic. Acesta permite uleiului sa circule liber atunci cand presiunea este in limite normale si intervine pentru a limita fluxul atunci cand presiunea depaseste un anumit prag, prevenind astfel supraincarcarea si posibilele avarii ale sistemului.

Anomaliile Aparute in Lipsa unui Functionare Corecta

Cand regulatorul de presiune pentru uleiul hidraulic nu functioneaza la parametri optimi, pot aparea mai multe probleme in sistemul hidraulic, printre care:

Scurgeri de Ulei: O presiune prea mare poate cauza scurgeri de ulei prin garnituri si alti conectori, ceea ce duce la pierderi de fluid hidraulic si potentiale contaminari ale mediului de lucru.

Supraincalzire: Presiunea excesiva poate genera caldura suplimentara, crescand riscul de supraincalzire a sistemului si degradarea prematura a uleiului hidraulic.

Uzura Accelarata: Componentele sistemului hidraulic pot suferi de uzura prematura datorita presiunilor necontrolate, scurtand durata de viata a echipamentului.

Performanta Redusa: Fara un control adecvat al presiunii, eficienta si performanta sistemului hidraulic pot scadea, afectand functionarea generala a utilajului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura