Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Working with professionals

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (2837)

Girofar LED 12 24V cu Sticla Galbena - W09M MAG 3 BOLT

0 stars: 0.00 din 0 pareri

150 lei Lei
Brand
AMIO
Cod produs
01502
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Girofar LED 12/24V cu Sticla Galbena - Model W09M MAG/3 BOLT

Explorati eficacitatea remarcabila a Girofarului LED W09M MAG/3 BOLT oferit de Baurent Piese, ideal pentru vehiculele care necesita o semnalizare de incredere si o vizibilitate imbunatatita. Cu o constructie solida si functionala, acest girofar reprezinta solutia optima pentru orice tip de vehicul, de la camioane si masini de serviciu, pana la alte vehicule comerciale.

Caracteristici principale:

Tehnologie LED de Ultima Generatie: Echipat cu 80 de diode LED SMD 5050, girofarul asigura o luminozitate constanta si puternica, fiind vizibil chiar si in conditii de luminozitate maxima.

Instalare Versatila: Acest model poate fi montat rapid fie cu ajutorul unui sistem magnetic puternic, fie prin fixare cu suruburi, adaptandu-se usor la diverse necesitati.

Rezistenta si Durabilitate Superioare: Certificat IP56, girofarul este proiectat sa reziste in fata conditiilor meteorologice extreme, de la ploi torentiale la temperaturi cuprinse intre -30C si +50C.

Conformitate Europeana: Respectand normativele ECE R10 si EMC, acest dispozitiv indeplineste cele mai stricte standarde de siguranta si eficienta.

Detalii tehnice:

Alimentare: 12-24 V

Dimensiuni: Inaltime - 169 mm, Diametru - 142 mm

Conectare: Cablu de 4 m lungime, cu posibilitate de conectare la gniazdo zapalniczki

Utilizari recomandate:

Ideal pentru sectoarele de constructii, interventii, servicii de urgenta si alte domenii care necesita o semnalizare eficienta si vizibila.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura