Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Working with professionals

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (2829)

Cos metalic pentru bicicleta cu maner, demontabil, conceput

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5039 lei Lei
Brand
AVEX
Cod produs
AVX-KX5068
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Sunt multi oameni care merg la scoala sau la serviciu, mai ales in lunile calde. Si nu este nimic ciudat in asta, ciclismul nu este doar un mare divertisment, o modalitate buna de a te mentine in forma, ci si o optiune extrem de ecologica.

Cu toate acestea, unul dintre dezavantajele mersului pe doua roti poate fi faptul ca de multe ori nu exista loc in care sa-ti pui poseta, cumparaturile sau alte articole pe care le-ai dori. Prin urmare, un cos de bicicleta care va oferi mult spatiu suplimentar va fi un accesoriu grozav pentru fiecare biciclist!

COS DE BICICLETA - UN ACCESORIU UTIL IN FIECARE CALATORIE!

A avea un cos pentru bicicleta in fata nu este doar o calatorie confortabila, ci, in comparatie cu cosurile din spate, este si un sentiment de siguranta. Cu toate articolele tale la vedere, poti fi sigur ca sunt in siguranta si la indemana.

Culoarea neagra si designul clasic al cosului vor fi perfecte pentru oricine cauta un cos practic pentru bicicleta. Nu va mai ganditi cum sa va transportati alimentele sau geanta de sport fara a va impiedica calatoria - puneti-le in cos!

UN COS NU NUMAI PENTRU BICICLETA!

Mecanismul de clic va permite sa scoateti in mod convenabil cosul in orice moment, fara dezasamblare inutila. Doar apasati butonul rosu de pe cadru si cosul se va desfasura cu usurinta.

Manerul metalic incorporat si mecanismul practic iti permit sa desprinzi usor cosul de pe bicicleta si sa il iei cu tine, de exemplu la birou sau la magazin. Datorita acestui lucru, poate inlocui un cos de cumparaturi, un rucsac sau o geanta de mana.

CUM SE MONTEAZA UN COS DE BICICLETA?

Intreaga asamblare a cosului la bicicleta este foarte simpla - toate accesoriile necesare sunt incluse in set, iar intregul proces este rapid.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura