Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Working with professionals

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (2828)

Suport pentru telefon cu montaj pe ghidon bicicleta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2701 lei Lei
Brand
AVEX
Cod produs
AVX-KX5263
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Suport telefon bicicleta, motocicleta, scuter, carucior

Universal - acest suport practic pentru telefon are un design universal, astfel incat poate fi montat pe cadrul unui carucior, precum si pe o bicicleta, scuter si motocicleta . Dimensiunea universala a acestui suport ii permite sa fie folosit pentru telefoane si GPS cu o latime de 5-8,9 cm .

AMORTIZARE SOC - suportul pentru telefon este foarte bine stabilizat datorita paianjenului, care absoarbe socurile si denivelarile de pe drum si, de asemenea, mentine telefonul intr-o singura pozitie fara a zgaria carcasa in acelasi timp .

MAINI LIBERE SI SIGURANTA - dispozitivul conectat la suportul telefonului este sigur atunci cand calatoriti chiar si pe un traseu accidentat, in plus, va lasa mainile libere, ceea ce este necesar pentru a tine volanul sau a conduce caruciorul. Navigarea poate fi afisata pe ecran, facilitand accesul la locatia dorita fara a fi nevoie sa va opriti si sa verificati harta.

MONTAJ USOR SI CAP 360 - suportul pentru telefon este, de asemenea, foarte usor de instalat, astfel incat sa il puteti pregati pentru plecare in cateva momente. Capul de 360 va permite sa reglati unghiul ecranului , precum si sa detasati rapid telefonul de cadru - de exemplu, atunci cand este parcat.

SPECIFICATIE :

pentru ghidonul de: biciclete, motociclete, scuter, brat carucior

diametru maner: 1,5 cm - 2,2 cm

pentru un telefon cu o latime de 5cm - 8.9 cm

Cap 360 : da

stabilizare datorita paianjenului: da
Trimite mesaj
Din Gura in Gura